ΚΥΠΡΟΣ

Παντελή στο {TS}: «Φυλακιστήρια, αγωγές και ο ιδιόρρυθμος Τιμούρ»

Παντελή στο {TS}: «Φυλακιστήρια, αγωγές και ο ιδιόρρυθμος Τιμούρ»

Το Themasports.com σας παρουσιάζει σήμερα το πρώτο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του Αντρέα Παντελή, επτά χρόνια μετά τα όσα συνέβησαν τον Νοέμβριο του 2008 με τις καταγγελίες μελών τις διοίκησης της Ανόρθωσης εις βάρος του.

Από τότε δεν παραχώρησε σε κανένα Μέσο συνέντευξη και δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Το κάνει αποκλειστικά στο Themasports και σίγουρα τα όσα έχουν λεχθεί θα συζητηθούν.

Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε το πρώτο μέρος της συνέντευξης. Τα παιδικά του χρόνια, οι επαγγελματικές του δραστηριότητες πριν και μετά την Ανόρθωση, οι τίτλοι, η προεδρία, οι επιτυχίες με Τραπεζούντα και Ολυμπιακό Πειραιώς και φυσικά ο… ιδιόρρυθμος Τιμούρ Κετσπάγια.

Απολαύστε το πρώτο μέρος πιο κάτω και αύριο ετοιμαστείτε για το… κυρίως πιάτο του μενού!!!

Κ. Παντελή. Είναι από τις φορές που δυσκολεύομαι από πιο σημείο να ξεκινήσω. Υπάρχουν πάρα πολλά τα οποία μπορούμε να καταπιαστούμε και σίγουρα θα τα αναλύσουμε και θα τα συζητήσουμε όλα στην πορεία. Θέλω να τα πάρουμε όλα από την αρχή όμως. Ποιος είναι ο Αντρέας Παντελή, που γεννήθηκε και πως πέρασε τα παιδικά του χρόνια;
«Γεννήθηκα στην Κερύνεια. Ο πατέρας μου είναι από ένα χωριό της Αμμοχώστου αλλά επειδή ήταν Αστυνομικός είχε μετακινήσεις και γεννήθηκα στην Κερύνεια. Καταγωγή είναι από το Βαρώσι. Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στην Λευκωσία, γιατί είχαμε ξανά μετάθεση από την Κερύνεια στην Λευκωσία και τα πιο πολλά παιδιά χρόνια τα πέρασα εκεί».

Εύκολα παιδικά χρόνια; Ευχάριστα ή με δυσκολίες;
«Μπορώ να πω ότι ήταν καλές παιδικές εποχές. Δεν είχα ουσιαστικό πρόβλημα. Είχε μια σταθερή δουλειά ο πατέρας μου. Μέχρι τον πόλεμο περάσαμε καλά».

Μεγαλώνοντας σπουδάσατε διοίκηση επιχειρήσεων αν δεν κάνω λάθος στο Λονδίνο. Επαγγελματικά ποια ήταν τα πρώτα σας βήματα; 
«Μετά την απόλυση από τον στρατό ήταν η οικογενειακή επιχείρηση, που διατηρούσε η μητέρα μου. Μετά από κάποια χρόνια ακολούθησα δικό μου δρόμο και πήγα στο εξωτερικό για δικές μου δουλειές».

Το Παντελή δεν είναι το πραγματικό σας επίθετο έτσι;
«Είναι το επίθετο του παππού μου. Του πατέρα του πατέρα μου».

Μέχρι το 2004 λίγοι ήξεραν με τι ασχολείται ο Αντρέας Παντελή ή ποιος ακριβώς είναι. Επαγγελματικά γράφτηκε για βιοτεχνία ρούχων…
«Ήταν οικογενειακή επιχείρηση αυτή».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top